Bejza Edukativni Centar – lako i brzo učenje stranih jezika

KONKURS ZA PROFESORA NEMAČKOG JEZIKA
maj 29, 2016
AKTUELNI KURSEVI
april 24, 2018
Show all

Bejza Edukativni Centar – lako i brzo učenje stranih jezika

Ukoliko želite da usavršite svoje znanje stranih jezika, ili da svoje znanje upotpunite nekim novim, sve što treba da uradite je da nas posetite, a mi ćemo vam omogućiti da u veoma kratkom vremenskom periodu savladate željeni strani jezik.
20140326-_DSC3083

Edukativni Centar Bejza se nalazi u Beogradu na Obilićevom vencu 18-20, na VI spratu i svim polaznicima kurseva nudi mogućnost da zahvaljujući najsavremenijim metodama, koje se koriste u radu, nauče neki od jezika iz naše bogate ponude.
Sistem učenja jezika u Centru bazira se na komunikativnom pristupu. Zahvaljujući ovakvom pristupu, svakom polazniku se pruža mogućnost da nauči ili usavrši jezik kroz četiri veštine – slušanje, čitanje, pisanje i konverzaciju. Većini profesora u našem centru jezik koji predaju je maternji.
20140326-_DSC3191
Engleski, nemački, turski, španski, arapski, italijanski, grčki, ruski, poljski kao i srspki za strance deo su naše velike jezičke ponude.
20140326-_DSC2959
Kursevi stranih jezika razvrstani su po stepenima i nivoima. Svaki nivo traje dva meseca, odnosno 32 časa. Takođe, pre nego što se odlučite za neki tečaj stranog jezika, možete da proverite svoje znanje, kako biste preciznije znali koji stepen vam je za početak potreban.
Osim učenja stranih jezika, u Edukativnom Centru vam se pruža mogućnost da se upoznate sa kulturama zemalja čije jezike učite.

Proverite zbog čega nam studenti veruju!

Centar Vašeg znanja – Obilićev Venac 18-20, VI sprat

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *