Usavršite strani jezik i iskoristite prolećne akcije Bejza Edukativnog centra

Proleće u Bejzi: Kako do besplatnog kursa stranih jezika?
april 13, 2016
Bejza vam želi srećne predstojeće Uskršnje praznike
april 28, 2016
Show all

Usavršite strani jezik i iskoristite prolećne akcije Bejza Edukativnog centra

Bejza Edukativni centar je ove godine spremio mnoge povoljnosti za potencijalne polaznike kurseva stranih jezika. Želimo da vas motivišemo i nagradimo važu želju za učenjem svih stranih jezika koji se nalaze u našoj ponudi.

Usavršite strani jezik i iskoristite prolećne akcije Bejza Edukativnog centra
Mi u Bejzi, tehnološke inovacije koristimo u olakšavanju usvajanja jezičkog znanja naših polaznika. Sada, možete pohađati kurs bilo kog stranog jezika putem Skype-a. Imate mogućnost da nesmetano organizujete svoje vreme, jer se mi prilagođavamo vama i vašim zahtevima. Ovakvo učenje odlikuje se visokim nivoom interakcije sa renomiranim profesorom, koji je samo vama posvećen.

Za naše polaznike koji su ranoranioci, organizovali smo sprecijalnu pogodnost da ukoliko zakažu svoj termin učenja u Centru u prepodnevnim časovima, ostvaruju dodatnih 30% popusta na cenu.

1+1=1 Naša zabavna matematika! Trudimo se da negujemo timski duh i prijateljstvo. Samo ovog proleća, ne propustite akcijsku pogodnost koju smo pripremili, da po ceni jednog kursa usavršavate željeni jezik vi i vaš prijatelj. U timu je sve lakše i zabavnije!

Bejza misli na vas i vašu karijeru i budućnost.

Nalazimo se u centru Beograda, Obilićev venac 18-20 na VI spratu.

Kontaktirajte nas!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *