Poziv za učešće na audiciju ČISTO PRIJATELJSTVO

Bejza u svojstvu kulturnog i jezičkog centra je organizator AUDICIJE za mlade muzičke talente i talente za narodnu igru
oktobar 10, 2014
BEJZA EDUKATIVNI CENTAR PONOVO NA 14. PUDDIS DEČIJEM SAJMU
oktobar 14, 2014
Show all

Poziv za učešće na audiciju ČISTO PRIJATELJSTVO

Dragi prijatelji kulture i jezika,

Edukativni centar Bejza ima čast i zadovoljstvo da Vas pozove kako biste, kao škola, uzeli učešće, sa svojim predstavnicima, talentovanom decom iz muzičke kulture, na audiciji koja će biti održana u subotu, 01. i u nedelju, 02. novembra 2014. godine na pozorišnoj sceni multimedijalnog centra Šumadija u Beogradu.

Audicija će biti organizovana kako bi izabrali najbolje predstavnike na prolećnom međunarodnom Festivalu kulture i jezika u Beogradu 2015. godine.

Namera nam je da našoj talentovanoj i vrednoj deci, koja gaje ljubav prema muzici, narodnoj igri i stranim jezicima, pružimo podršku lepim i korisnim nagradama po audiciji prvi put, a na prolećnom međunarodnom Festivalu kulture i jezika ČISTO PRIJATELJSTVO – u Beogradu drugi put.

ruke

Želja nam je i cilj da i prosvetnim radnicima budemo podrška kada je muzička kultura i narodna igra u pitanju s obzirom na njihovo plemenito zanimanje.

Svesni smo da su prosvetni radnici okosnica budućeg, zdravog društva, te zbog toga želimo da damo svoj mali doprinos, ali od srca, tako što ćemo organizovati koristan međunarodni kulturni događaj.

Ovakvim događanjem ćemo omogućiti deci i omladini  da pesmom, muzikom i narodnim plesovima pošalju lepe i korisne poruke Beogradu na što više jezika, uz svakako, dobro poznavanje vlastitog.

Budući da našoj deci služimo kao primer, organizacijom ovakvog jednog događaja želimo da budemo prepoznatljivi kao edukativni centar koji šalje lepu poruku ali i pruža konkretno, lepo kulturno dešavanje u našoj prestonici uz umetničku podršku osnovne i srednje muzičke škole Amadeus i uz podršku Turističke organizacije Beograda.

Po audicji počinjemo sa druženjem i razvijanjem prijateljstva između različitih kultura.

Gosti prolećnog festivala u revijalnom delu će biti mladost iz susednih zemalja kao i deca i omladina i ostalih zemalja koje se odazovu na naš poziv, a nisu samo zemlje Balkana.

Za vredne nagrade takmičiće se samo deca iz naših škola.

U duhu plemenitog i lepo vaspitnog stava da uvažavanje različitosti obogaćuje ličnost svakog deteta i raduje stečenom širinom doživljaja sveta oko sebe, sigurni smo da ćemo pomoći, bar malo, našoj deci da svoj život udese po pravim vrednostima: mir, prijateljstvo, humanost i lepa komunikacija.

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *