Veliki Bejzin 2. izlet – negujemo lep kontakt sa svima koji su učili strane jezike kod nas – PRIJATELJ na svim jezicima sveta znači isto!

Srećno u novoj školskoj godini!
septembar 4, 2014
Poziv e-mail-om na IZLET koji smo uputili našim đacima
septembar 12, 2014
Show all

Veliki Bejzin 2. izlet – negujemo lep kontakt sa svima koji su učili strane jezike kod nas – PRIJATELJ na svim jezicima sveta znači isto!

U subotu, 27. septembra sa polaskom u 10 časova organizujemo veliki 2. izlet za naše drage prijatelje – đake Edukativnog centra Bejza.
Budući da smo centar i škola stranih jezika koja osobito poštuje svakog svog klijenta, Vama u čast smo osmislili piknik u divnoj prirodi zelenog utočišta „Zornića kuća“ koje se nalazi u Barajevu, nadomak Beograda.
Organizujemo prevoz autobusom za 200 dragih ljudi koji se PRVI PRIJAVE.
Naravno, ukoliko neko od Vas želi da doputuje svojim prevoznim sredstvom, molimo Vas, da nam prilikom prijave za izlet to odmah NAGLASITE, kako bi neko drugi, u tom slučaju, imao svoje mesto u autobusu.
Od 11 časova ćete biti deo raznih zanimljivih igara sa svojim sadašnjim ili bivšim profesorima stranih jezika, koji će da predvode svoje ekipe u veselom takmičenju.
Po zasluženim sportskim pobedama, stoički podnešenim poraznima i fair play igrama, svima će u prirodi biti poslužen doner kao jedan obrok i jedan napitak uz to.
Ukoliko neko do Vas želi da još nešto poruči u restoranu (www.zornicakuca.rs), naglašavamo, da to neće biti u našoj organizaciji.
Molimo Vas da se sportski obučete i naoružate dobrim raspoloženjem i „nacrtate“ osmeh za ceo taj dan iako izlet traje do 17 časova :).

Svi naši đaci od 2006. godine, a čije podatke imamo, će dobiti poziv SMS-om i e-mail-om.

BITNA NAPOMENA: Požurite sa prijavama i to isključivo pozivom na 063/7085575 kako bi mi bili u mogućnosti da Vam ODMAH kažemo da li ste obezbedili svoje mesto za izlet zbog, nažalost, ograničenog kapaciteta.

Takođe Vas molimo da pratite VREMENSKU PROGNOZU uoči izleta (npr.3 dana pre izleta), jer ćemo ga odložiti samo ukoliko bude padala kiša. Naravno, mi verujemo da neće biti padavina. Pozivamo Vas ovom prilikom da nam se pridružite i u toj lepoj ideji da nam tog dana sija Sunce. Prijatelji služe tome, zar ne?

Mi ćemo, svakako, o eventualnim izmenama, da Vas uredno obaveštavamo postavljanjem novih informacija na naš web site i na fun page Bejze, stoga, pratite nas, jer mi želimo da pratimo vaše želje koliko god smo u mogućnosti :).

Mi jedva čekamo ovaj izlet, jer znamo da ćemo biti bogatiji za još jedan dan proveden sa starim dobrim prijateljima, ljubiteljima lepe komunikacije i stranih jezika ali i sa novim, tek stečenima.

Tim Edukativnog centra Bejza

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *