URUČENE NAGRADE ĐACIMA GENERACIJE ŠKOLSKE 2013/14 GODINE

BEJZA NUDI POSEBAN PAKET UČENJA STRANIH JEZIKA ZA SVE ČLANOVE AIESEC-a
jun 19, 2014
MANIFESTACIJA „BEJZA ZNAČI BLISTAVO BELO“
jun 25, 2014
Show all

URUČENE NAGRADE ĐACIMA GENERACIJE ŠKOLSKE 2013/14 GODINE

Prema najavljenom događaju u petak 20.juna sa početkom u 17h održano je svečano uručivanje nagrada đacima generacije osnovnih škola sa gradskih opština Stari grad, Savski venac i Vračar. Prisutnima su se obratili predstavnici Bejze, PR Menadžer Sanja Perić kao i direktor G-din Ali Yavuz poželevši dobrodošlicu i čestitajući deci na postignutom uspehu.

IMG_1217                      IMG_1222

Raduje nas to što se pozivu odazvao veliki broj škola, čiji su direktori i razredne starešine ulepšali događaj, a među kojima su bili:

o.š. ,,Vuk Karadžić“ SO Stari grad, o.š. ,, NH Siniša Nikolajević“ SO Vračar,  o.š. ,, Jovan Miodragović“ SO Vračar, o.š. ,,Sveti Sava“ SO Vračar, o.š. ,, Svetozar Marković“ SO Vračar, o.š. ,, Vladislav Ribnikar“ SO Vračar, o.š. Isidora Sekulić“ SO Savski venac, o.š. ,, Petar Petrović Njegoš“ SO Savski venac, o.š. ,, Radojka Lakić“ SO Savski venac, o.š. ,, Stanislav Binički“ SO Savski venac, kao i mnoge druge škole.

Ono što nas posebno raduje jeste saznanje da smo ovakvim gestom obradovali decu koja su svojim marljivim radom i uloženim trudom tokom osmogodišnjeg školovanja, zaslužila da budu prepoznata i nagrađena.

IMG_1237                  IMG_1235

Nakon uručenih nagrada, kratko se obratila G-đa Snežana Pavlović i zahvalila se prisutnima na odazivu, da bi se zatim druženje nastavilo uz mini koktel u čast dece.

Bejza edukativni centar se zahvaljuje Ministarstvu prosvete Srbije na saradnji i pomoći da se jedan ovakav događaj priredi, kao i svim direktorima škola koji su prepoznali ovaj momenat i odazvali se našem pozivu.

IMG_1240

Deci čestitamo od sveg srca i očekujemo ih u našem centru od nove školske godine.

IMG_1250

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *