Bejza edukativni centar na humanitarnom bazaru ambasade Malezije u Beogradu

Radio reklama Bejza edukativnog centra koja inspiriše
jun 7, 2014
Produžen rok za prijave na atraktivan kurs turskog jezika
jun 7, 2014
Show all

Bejza edukativni centar na humanitarnom bazaru ambasade Malezije u Beogradu

Organizovan kao celodnevni događaj za celu porodicu sa raznovrsnim i bogatim kulturno-umetničkim programom i zabavom za decu, Malezijski dobrotvorni bazar je je održan 31. maja 2014. i obeležila ga je velika medijska pokrivenost i brojne pozitivne reakcije učesnika i javnosti.

Bejza edukativni centar sa zadovoljstvom se odazvao pozivu pokazavši svoju društveno-odgovornu stranu.

yagrljaj

Posetioci bazara su imali priliku da se na Bejzinom štandu upoznaju sa pogodnostima koje su im se nudile za učenje i usavršavanje stranih jezika. Pored motivacijskih popusta za engleski, turski i arapski, posetioce, strane državljane i diplomate, posebno je obradovala ponuda za učenje srpskog jezika po istom sistemu.

IMG_1126

Osim promocijom stranih jezika veliki broj posetilaca se iznenadio i oduševio demostracijom tradicinalne turske umetnosti Ebru-slikanja na vodi. Demonstracija slikanja na vodi je trajala preko dva sata, a svi koji su želeli da se oprobaju u istoj dobili su priliku tog poslepodneva. Zainteresovanost su pokazali i najmlađi koji su ujedno otkrili i svoj talenat za umetnost. Svako ko je tog dana oslikao svoj prvi rad, sa ponosom je isti poneo sa sobom.

IMG_20140531_155736         publika

Inače, Malezijski dobrotvorni bazar je prvi put održan 2012 godine sa ciljem da okupi srpsku poslovnu zajednicu i građanstvo oko plemenitog cilja pružanja finansijske pomoći napuštenoj i zlostavljanoj deci iz Doma za decu bez roditeljskog staranja ,,Jovan Jovanović Zmaj’’.

U 2013. godini, ova humanitarna akcija je ponovo organizovana sa ciljem da se pomogne porodilištima zdravstvenih centara u Aleksincu i Knjaževcu.

Ohrabrena uspehom u prikupljanju sredstava tokom Malezijskih dobrotvornih bazara održanih tokom 2012. i 2013. godine, ambasada Malezije u saradnji sa Kancelarijom za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja Republike Srbije 2014.godine je organizovala dobrotvorni bazar treću godinu za redom. Sva sredstva prikupljena od tog događaja upotrebljena su za opremanje škola u nerazvijenim opštinama Srbije.

Zaista nam je bila čast biti deo ovakvog jednog humanog događaja i ovom prilikom pohvaljujemo organizatora, Malezijsku ambasadu, za sjajnu i profesinalnu organizaciju kao i topao prijem.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *