Svečano otvaranje novog prostora

Enter your future: Edukacija u Bejzi
februar 5, 2014
Saradnja sa engleskim Trinity College London
mart 11, 2014
Show all

Svečano otvaranje novog prostora

IMG_20140301_180716

Pomoćnik ministra prosvete Srbije Mr Ljubiša Antonijević otvorio je novi prostor

Bejza Edukativnog Centra

 

Pomoćnik ministra prosvete Srbije za predškolsko, osnovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, g-din Mr Ljubiša Antonijević je presecanjem svečane vrpce zvanično otvorio novi prostor Edukativnog centra Bejza u subotu, 01. marta 2014. godine u Kosovskoj 39 u 18:00 časova na gradskoj opštini Stari Grad.

Po svečanom otvaranju sve prisutne zvanice su imale priliku da prisustvuju predavanju uvaženih gostiju – predavača koji su na taj način dali svoj doprinos otvaranju takvog jednog, pre svega savremenog jezičkog centra, a koji ima tedenciju da preraste u multikulturalni centar naše metropole.

Program svečanog otvaranja:

  • Pozdravni govor i predavanje Mr Ljubiše Antonijevića, pomoćnika ministra prosvete Srbije.

Tema predavanja : “Pravci razvoja obrazovanja u Srbji”;

prezentacija

  • Predavanje g-đe Snežane Pavlović  koja je ispred Ministarstva prosvete odgovorna za standarde i registre u oblasti obrazovanja.

Tema: “Nastavnici budućnosti – između stvarnog i mogućeg” ;

DSC_0176

  • ·         Nastup talentovanog đaka Edukativnog centra Bejza, Ane Cihaber, koja će ove godine sa pesmom da predstavlja Srbiju na “Međunarodnom festivalu jezika i kulture u Turskoj u konkurenciji preko 140 zemalja iz celoga sveta;

DSC_0193

  • ·         Posluženje i koktel.

 

Inače Bejza Edukativni centar je dokazan sa 7 godina rada.

2006. godine smo imali viziju da ponudimo edukaciju i usavršavanje 10 stranih jezika i Ebru umetnost i počeli smo sa  troje zaposlenih. Prvo smo radili u Dečanskoj  8,  potom su bili u  Vuka Karadžića 7, a sada smo, na zadovoljstvo Beograđana, u savremeno opremljenim, novim prostorijama Kosovske ulice sa utrosručenim brojem zaposlenim shodno broju zainteresovanih građana za baš taj egzotični jezički i kulturni centar.

Do danas smo imali preko 2000 učenika jer se razlikujemo po neobično toploj atmoferi i kvalitetu usluge te se mnogi polaznici odlučuju iz tih razloga za usavršavanje više jezika baš za naš centar.

U godinama koje predstoje tim Edukativnog centra Bejza ima za zadatka da učvrsti ovaj već sada multinacionalni jezički i kulturni centar sa željom da budu dostupni svima koji žele da usavrše i otkriju sa njima svoje potencijale a u duhu dobrog razumevanja i lepe energije koja, oplemenjuje svakog ko se interesuje da proširi vidike znanjem više jezika i upoznavanjem drugih kultura.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *