Enter your future: Edukacija u Bejzi

Letnja škola turskog jezika u Istanbulu
januar 26, 2014
Svečano otvaranje novog prostora
mart 5, 2014
Show all

Enter your future: Edukacija u Bejzi

Enter your Future, projekat studentske organizacije AIESEC Srbija, ima za cilj stvaranje platforme za usavršavanje mladih putem neformalnog obrazovanja u Srbiji. Povezivanjem ovako stečenog neformalnog obrazovanja sa onim formalnim koji učenici dobijaju u redovnoj srednjoškolskoj nastavi mladi dobijaju veštine neophodne za lični razvoj, napredak u komunikaciji kako na maternjem, tako i na stranim jezicima, kao i veštine potrebne za njihovo uključivanje u društvo i donošenje odluka koje će uticati na njihov kvalitet života i razvoj društva u celini.

edukacija bejza

 

Konkretno, u ovom ciklusu projekta, praktikanti koji su u našu zemlju došli posredstvom AIESEC prakse, preneće učenicima srednjih škola na časovima građanskog vaspitanja određena znanja i veštine koje su oni stekli u njihovim obrazovnim sistemima. Teme tih predavanja biće „Pokretanje sebe i drugih na akciju“, „Timski rad i saradnja“, „Upravljanje vremenom“ i „Upravljanje projektima“.

edukacija bejza_1

AIESEC lokalna kancelarija Singidunum zahvaljuje se svom partneru na ovom projektu – Bejza edukativnom centru koji nam je omogućio prostorije za održavanje edukacije praktikantima o načinu držanja predavanja u srednjim školama.

Bejza edukativni centar nalazi se u novim prostorijama u ulici Kosovskoj br. 39 u Beogradu. Težnja je da ovaj trenutni prostor preraste i u kulturni centar. Bejza trenutno nudi svojim polaznicima mogućnosti učenja 10 stranih jezika, među kojima je i najnovija mogućnost za učenje švedskog jezika.

Tokom edukacije, naši članovi i praktikanti imali su mogućnost da uživaju u Bejzinim novim prostorijama koje odišu svetlošću, toplotom, lepom atmosferom i savremenom opremom za rad koja je nabavljena u skladu sa potrebama polaznika, ali isto tako i studenata kojima Bejza izlazi u susret. Praktikanti i članovi naše organizacije dočekani su na tradionalni način, toplom dobrodošlicom uz posluženje čajem. S obzirom da su naši gosti praktikanti i iz Turske, direktor Bejze, gospodin Ali Yavuz  ispoljio je posebnu želju da ih upozna.

edukacija bejza_2

edukacija bejza_3

Vrata Bejze su uvek otvorena za sve studente i ovaj edukativni centar u potpunosti razume poteškoće studenata oko finansija i svega onoga što njihovo studiranje prati. Edukativni centar odiše i komunikacijom na visokom nivou, što je oličenje zaposlenih iz Srbije i Turske koji Bejzu na njima svojstven način ujedinjuju i spajaju.

Ono što treba istaći jeste i trenutna ponuda u Bejzi koja omogućava onima koji se opredele za časove u prepodnevnom terminu popust od 30% na cenu kursa. Takođe, aktuelan je i trenutni popust od 50% na kurs engleskog jezika. Topla preporuka je da ukoliko odlučite da učite strane jezike da to učinite u Bejza edukativnom centru jer je Bejza odličan izbor!

Pokreni svoju budućnost, AIESEC i Bejza edukativni centar – dobitni trio za edukaciju mladih u Srbiji!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *